Wie ben ik?"Het hond-zijn, natuurlijk gedrag en behoeftes kunnen en mogen uiten"
Dat is wat centraal staat.
 


Ha! leuk dat je even komt spieken wie ik ben. Laat ik mezelf voorstellen. Ik ben Gerdine van Belzen - Marteijn. Geboren op 26-10-1991. Getogen in het vissersdorp Arnemuiden. Vanaf kleins af aan was ik al dol op dieren. Wat ik miste in de mens, vond ik wel bij dieren. 'Het stukje van jezelf mogen zijn.' Honden, paarden, katten, konijnen, cavia's allemaal even leuk. Een hond heb ik echter nooit gekregen. Ik sjouwde met knuffeltjes rond. Maar van een echte, daar kwam het nooit van. Tot januari 2013.

 

Pup 

Ik werd gebeld met de vraag of ik interesse had in een Saarlooswolfhonden reu. Dat had ik wel! Mijn man en ik gingen kijken en waren verkocht en verknocht. Wat een pracht en schoonheid. En zo aanhankelijk. Wat je pas ervaart als je er zelf eentje hebt. 

 

Wij zijn getrouwd in 2013. We kregen  een dochter en twee zoons. 


Uitlaatservice 

Ik was op zoek naar een individuele uitlaatservice. Zo gezegd, zo gedaan dacht ik.... Wat viel dat tegen, een uitlaatservice vinden die honden met een "rugzakje" uitlaat, respect voor hen heeft en 1 op 1 aandacht belangrijk vindt. Zo werd het idee geboren van een individuele hondenuitlaatservice. 

 
Cursus

Ondanks dat het nog niet verplicht is, om een cursus of opleiding op zak te hebben voor een hondenuitlaatservice, vind ik het toch belangrijk om cursussen op dit gebied te volgen. 

Op het moment ben ik bezig met de cursus vakbekwaamheid hond en kat bij de LOI. Hiervan is de stage van 7 weken afgerond. 

Via de Raad van Beheer heb ik in Utrecht de cursus KK1 gevolgd bij docent Sonja Vrolijk. Hiervan moet ik het examen nog doen. 

Na dit te hebben afgerond wil ik starten met de cursus hondenuitlaatservice via de Martin Gaus hondenschool.